Fudbal

“Za mene je bilo vrlo bolno što nisam dobio poziv Austrije”

Emir Dilaver, fudbaler Dinamo Zagreba, nakon što je odlučio igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine rekao je da je za njega bilo bolno što nakon svega nije dobio poziv Austrije, za čije je mlađe kategorije nastupao.

Emir Dilaver - interview.ba

Dilaver je nastupao za mlađe selekcije Austrije, a upisao je 25 nastupa, od čega 15 za mladi nacionalni tim.

“Niko me nikada nije nazvao. Zato je ta tema za mene, mislim, završena. Ima dovoljno kvalitete u austrijskoj reprezentaciji”, rekao je Dilaver za Sky Sport Austria, koji odnosi tekst pod naslovom “Zaboravljeni” Emir Dilaver želi ubuduće igrati za Bosnu.

Fudbaler Dinamo Zagreba požalio se i na manjak medijske pažnje u Austriji.

“Sa svim uspjesima, tako malo medijskoj prostora i malo zahtjeva za intervjue od strane austrijskih medija, bilo je dosta razočaravajuće. Budući da sam austrijski državljanin i šta sam sve naučio u Austriji, to je za mene bilo vrlo bolno”, dodao je Dilaver, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh