Fudbal

Zdravko Mamić kao Dodik na stolu sarajevskog restorana: “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine”

Zdravko Mamić nekada prvi čovjek zagrebačkog Dinama opet je napravio show s muzikom uživo, a ovaj put u centru dešavanja bio je u prijestolnici Bosne i Hercegovine – Sarajevu.

Zdravko Mamić - Screenshot

Mamića je po svemu sudeći opustila odluka Apelacijskog odjeljenja Odjela III za opći kriminal na Sudu Bosne i Hercegovine koje je potvrdilo da kako nisu ispunjenje pretpostavke za njegovo izručenje Hrvatskoj, piše “Sport1“.

Raskopčane košlje Mamić je plesao na stolu jednog sarajevskog ugostiteljskog objekta i pjevao ‘Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine…’, nakon što je prethodno od muzičara uzeo mikrofon.

Milorad Dodik je čini se dobio ozbiljnu konkurenciju, posebno ako imamo u vidu da je Mamić zapjevao njegovu omiljenu muzičku numeru.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh