Fudbal

Emir Spahić se uspješno oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće

Nekadašnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić uspješno se oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživio 30. avgusta u Gacku.

No image - Haber.ba

Spahić je nakon 24 dana liječenja nedavno izašao iz bolnice, a sudeći prema fotografiji koju je objavio dugogodišnji fizioterapeut Zmajeva i Emirov prijatelj Ismar Hadžibajarić, čini se kako se dobro oporavlja.

Upravo je Hadžibajrić bio među onim rijetkim koji su ga imali priliku posjetiti u bolnici, a uz bivšeg kapitena je i u danima oporavka.

Spahić se i dalje nalazi u glavnom gradu BiH, a može se očekivati da će liječenje nakon određenog vremena nastaviti u rodnom Dubrovniku.

Podsjetimo, Spahić je prije gotovo mjesec upravljao terencom kada je došlo do prevrtanja u kojem je najteže prošla upravo nekadašnja zvijezda bh. nogometa.

Nakon operacije u Trebinju helikopterom je prebačen u Sarajevo u KCUS, odakle je nedavno izašao, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh