Fudbal

Ćorić: “Svjesni smo situacije i krize u kojoj se nalazimo, ali iz ove kože ne možemo”

Kapiten NK Široki Brijeg Dino Ćorić u razgovoru za portal “Jabuka.tv”, osvrnuo se na krizu u kojoj se nalaze Širokobriježani.

Dino Ćorić - Jabuka.tv

Tim sa Pecare je možda prvi put od osnivanja Premijer lige u donjem dijelu tabele, a u 9. kolu gostovat će Borcu, prenosi portal “Jabuka“.

I mi smo itekako svjesni situacije i krize u kojoj se nalazimo. Vjerujemo kako nam treba jedan dobar rezultat koji bi pogurao cijelu momčad i vratio nam samopouzdanje. Ali, što je tu je, iz ove kože ne možemo, negativne stvari se događaju, naše je na terenu ih popravljati i gledati u tom pravcu.”

Iz redova Banjalučana su dosta samouvjereno poručili kako Široki nema šta tražiti na njihovom terenu.

Njihovo je apsolutno pravo reći i misliti što god žele, ali jedino mjerilo i za nas i za njih je teren. Mi ćemo dati sve od sebe da pomrsimo njihove račune, odnosno da uknjižimo pobjedu i tri boda koji bi nam dali potrebni vjetar u leđa“, najavljuje Ćorić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh