Fudbal

Zvjezdan Misimović: “Nije sve do Robija, i igrači bi se trebali zapitati gdje su i šta su”

– Jednostavno ne znam šta da kažem. Ostao sam bez teksta.

Zvjezdan Misimović - nfsbih.ba

Ovim riječima je svoj razgovor za “Avaz” počeo nekadašnji proslavljeni veznjak reprezentacije BiH Zvjezdan Misimović nakon današnjeg debakla i poraza od Armenije.

Naš nacionalni tim je osim poraza ostao i bez selektora, obzirom da je nakon susreta, Robert Prosinečki podnio ostavku na tu poziciju.

Popularni Miske smatra da je Prosinečki možda malo požurio sa takvom odlukom.

Ne znam, nisam bio u Armeniji. Možda je Robi malo požurio sa svojom odlukom. Vjerujem da je bio razočaran, zbog rezultata i dešavanja na terenu. Svakako da očekujem u narednim danima mnogo sastanaka i razgovora, pa ćemo vidjeti šta je najbolje – kaže Misimović.

Dotakao se još jednom današnje utakmice.

Jednostavno kad primiš četiri komada, onda tu nešto nije uredu. Igra je bila loša. Da budemo iskreni i protiv Lihtenštajna je na neke momente igra bila očajna. Ne bih ja svalio svu krivicu na Prosinečkog. Također, igrači bi se trebali zapitati gdje su i šta su, gdje igraju, te da li imaju preveliko mišljenje o sebi. Ako ćemo realno i u Ligi nacija nismo igrali fenomenalno, a nemamo ni kvalitet kao nekih ranijih godina – dodaje Misimović.

Podsjećamo, naš tim nakon šest odigranih kola u kvalifikacijama za Euro ima 7 bodova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh