Fudbal

Za današnju utakmicu u Jerevanu vlada ogroman interes, očekuje se pun stadion: Protiv “Zmajeva”

Bh. tim na velikom iskušenju u Jerevanu

Današnji meč (15 sati) od ogromnog je značaja za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, kao i za domaće Armence, u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Prema kladionici Mozzart, kvota na pobjedu BiH u ovom kvalifikacijskom meču je 1.95, na remi 3.50 i na uspjeh domaćina 3.90.

Inače, meč iz glavnog grada Armenije prenosit će 11 televizijskih kuća. U Bosni i Hercegovini direktan prijenos ekskluzivno će raditi Nova BH. Direktan signal emitirat će i beIN Sports MENA 1/HD, beIN Sports MENA11/HD, BNT 3 (Bugarska) /HD, DAZN 1 Bar (Njemačka) HD, Futbol 1 (Ukrajina) HD, MATCH! Futbol 1/HD, Sky Sports Football (Velika Britanija) /HD, Sport Klub 1 (Hrvatska) HD, Sport Klub 1 (Slovenija) i TV2 Sport Premium /HD,prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh