Fudbal

ALBANCI DOŽIVJELI ŠOK U PARIZU: Francuzi im pred utakmicu pustili pogrešnu himnu, a onda ih zvanični spiker dokusurio

Fudbaleri Albanije doživjeli su neprijatnost u Parizu kada im je puštena pogrešna himna pre početka meča sa Francuskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Igrači su izgledali zbunjeno kada su shvatili da je to bila pogrešna himna – i to Andore kako se navodi na veb stranici UEFA – dok se na snimcima kamera vide ljuti albanski navijači kako prave uvredljive gestove u znak protesta zbog greške, prenosi AP.
Kurir

Francuski selektor Didije Dešan razgovarao je sa albanskim kolegom Edoardom Rejom dok je sudija čekao pravu himnu, pa je utakmica kasnila skoro deset minuta,piše

Zatim, kada je trebalo da se pusti prava himna, dogodio se još jedan neprijatni incident, jer se zvanički spiker na stadionu izvinio “jermenskim navijačima” i pozvao domaće navijače da poštuju “jermensku državnu himnu” pre nego što je shvatio svoju grešku i ispravio se.

Inače, utakmica je završena pobedom svetskih šampiona od 4:1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh