Fudbal

Ljudina u svakom smislu: Džeko nakon Lihtenštajna ispunio želju dječaku iz Srebrenice

Osim što teroriše protivničke odbrane i golmane, kapiten našeg nacionalnog tima Edin Džeko je i veliki čovjek.

No image - Haber.ba

To je nebrojan broj puta pokazao, a najnoviji primjer došao je nakon sinoćnje utakmice protiv Lihtenštajna.

Podsjećamo, “Zmajevi” su slavili 5:0, a Džeko je zabio svoj 57. gol u najdražem dresu.

Nakon pomenute utakmice Džeko je ispunio veliku želju dječaku Hakiji iz Srebrenice, koji je došao da gleda svog idola sa ocem.

Hakija je dječak iz Srebrenice koji svakodnevno do škole ide makadamskim putem više od 25 kilometara. Odličan je učenik, a kada je Dijamant čuo za njegovu priču bez razmišljanja je odlučio da ga iznenadi.

Dječak je sa ocem čekao na tribinama zeničkog stadiona kapitena bh. reprezentacije, a kada se Džeko pojavio Hakijinoj sreći nije bilo kraja.

Još veće iznenađenje za malo Hakiju uslijedio je nakon što mu je Džeko poklonio i dres Rome, prenosi “Avaz“.

Edin i Hakija, ljubav za sva vremena ??

Gepostet von Edin Džeko am Donnerstag, 5. September 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh