Fudbal

Edin Džeko: “U utakmicu smo ušli nonšalantno, ali ne znam da je iko pobijedio Lihtenštajn sa 5:0”

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko predvodio je Zmajeve do pobjede nad Lihtenštajnom (5:0).

No image - Haber.ba

Džeko je upisao pogodak i asistenciju u susretu u Zenici u kojem je lopta bila konstantno na polovini gostiju, a oko njega su konstantno bila najmanje dva protivnička igrača.

Nakon završetka susreta Džeko je prokomentarisao večerašnji trijumf.

Očekivana pobjeda. Malo smo se patili nego što smo mislili da ćemo. U utakmicu smo ušli nonšalantno znajući da za tri dana igramo protiv Armenije. Ali na kraju ne znam da je iko pobijedio Lihtenštajn sa 5:0 tako da rezultatom možemo biti zadovoljni. Što se tiče igre, moramo bolje, vjerujem da ćemo u Armeniji bolje igrati“, rekao je Džeko i dodao:

Mi moramo pobijediti u svojim utakmicama pa gledati ostale rezultate. Finska je večerašnjom pobjedom izbacila Grčku iz utrke za drugo mjesto“, dodao je kapiten BiH.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh