Fudbal

Koji je stepen povreda Emira Spahića i koliko će mu trebati za oporavak

Prema nezvaničnim saznanjima, Emir Spahić, nekadašnji kapiten reprezentacije BiH, usljed prevrtanja terenca sinoć u blizini Gacka, doživio je povrede u vidu prijeloma karlice, potkoljenice i rebara i trebat će mu puno vremena za oporavak.

Emir Spahić dovezen helikopterom u Sarajevo - Avaz.ba

On je doveden helikopterom na pomoćni teren stadiona Koševo, odakle će biti prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, piše “Avaz“.

Povrede su teške, ali je Spahić, srećom, van životne opasnosti.

Budući da mu je rodna kuća u Dubrovniku, Spahić je, prema njemu bliskom izvoru, često u Trebinju, a često ide u lov u Gacko.

Do izlijetanja je došlo jer je na tom dijelu saobraćajnica bila mokra.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh