Fudbal

“Igrači Zvezde su vodoinstalateri, rade na određeno”

Steven Warnock, nekadašnji fudbaler Liverpoola, šokirao je izjavom o Crvenoj zvezdi prilikom gostovanja u jednoj studijskoj emisiji na Sky Sportu.

Sky Sports studio - Twitter

Warnock je kao stručni konsultant govorio i rivalima Totenhama u Ligi prvaka i tom prilikom je pogazao osnovno nepoznavanje fudbala.

Podsjetimo, Zvezda je rival Totenhama u grupi B, zajedno sa Bayernom i Olimpijakosom.

“Imaju zaposlene na određeno vrijeme, a pobijedili su prvake Evrope prošle godine. Ima mnogo igrača koji su vodoinstalateri, a koji su prošle godine igrali. To je impresivno. Imati takav učinak na domaćem terenu govori o tome koliko je to neprijateljsko mjesto za goste”, rekao je Warnock.

Warnock je za LIverpool igrao od 2002. do 207. godine uz odlaske na raznorazne pozajmice. Karijeru je prošle godine završio u Bredfordu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh