Fudbal

Džekino pitanje Ameru Gojak postalo hit na Instagramu

Nakon utakmice čestitke mladom bh. fudbaleru stizale su sa svih strana, a jedan od najzanimljivijih komentara napisao je kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Edin Džeko - Facebook

Dinamo je u grupnoj fazi Lige prvaka. Remi u gostima kod norveškog Rosenborga (1:1) bio je dovoljan za plasman Modrih među 32 najbolja evropska kluba, piše “Faktor“.

Gol bh. reprezentativca Amera Gojaka u 71. minuti donio je izjednačenje Dinamu, ali i suršio nade Norvežana da mogu do rezultata koji će ih odvesti u završnu fazu elitnog takmičenja.

Gojak je poslije samo pet minuta na terenu, nakon što je zamijenio Hajrovića, sjajnim udarcem slabijom, lijevom, nogom pogodio mrežu Rosenborga.

Nakon utakmice čestitke mladom bh. fudbaleru stizale su sa svih strana, a jedan od najzanimljivijih komentara napisao je kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

Znaš i lijevom a? – napisao je Dijamant u komentaru na jednoj od slavljeničkih fotografija koje je Gojak objavio na svom zvaničnom Instagram profilu.

Džekin komentar – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh