Fudbal

Luka Modrić u 1. kolu dobio direktan crveni karton

Vezni igrač Real Madrida Luka Modrić dobio je direktan crveni karton u 1. kolu španske La Lige na gostovanju kod Celte Vigo nakon neopreznog starta u drugom poluvremenu.

Luka Modrić - Faktor.ba

Sudija Fernandes pokazao je Hrvatu direktan crveni karton nakon jednog prekršaja iz 54. minute, a iako je u početku pokazao samo žuti karton, nakon dodatnog pregledavanja VAR-a odlučio je isključiti ovog veznjaka iz igre.

Korisnici društvenih mreža podijeljeni su kada je u pitanju ovaj prekršaj i mnogi od njih smatraju da Modrić nije imao namjeru povrijediti protivnika, ali sudija Fernandes mislio je drugačije i pokazao je crveni karton Hrvatu, prenose hrvatski mediji.

U trenutku kada je Modrić dobio crveni karton, Real je imao vodstvo od 1:0 zahvaljujući golu Benzeme, a samo pet minuta nakon što su ostali s igračem manje, Kross je sjajnim pogotkom postigao i drugi gol za Real Madrid.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh