Fudbal

Milenko Bošnjaković: “Ne bojimo se Zrinjskog i nećemo se predati”

U nedjelju se igra meč između Tuzla Cityja i Zrinjskog.

Milenko Bošnjaković - Sport1.ba

Milenko Bošnjaković, strateg tuzlanskog tima, istakao je da se njegov tim ne boji i da se neće predati, piše “Sport1“.

Utakmica sa Zrinjskim ozbiljna su ekipa, sami vrh bh. fudbala, niz godina. Respektujemo njihovog trenera, igrački kadar. Pristupili smo ozbiljno ovoj utakmici niti se bojimo niti ćemo se predati. Pokušat ćemo u muškoj hrabroj utakmici odvesti istu u pozitivan tok. Nema kartoniranih, Morris je povrijeđen, ostali konkurišu za prvih 11. Beganović je odsutan i nadamo se da ćemo uspjeti izaći neporaženi iz te utakmice što bi nam dalo krila za nastavak prvenstva, rekao je Bošnjaković i dodao:

Oni se okreću prvenstvu, ali mi pripremamo taktiku i izbor igrača za njihov najjači sastav. Zrinjski i ako ne izađe sa najjačim sastavom, Zrinjski na svakoj poziciji ima više izbora.

Napadač Tuzla Cityja, Vojo Ubiparip, prvi je topnik lige, a i on je istakao kako se ne boje Zrinjskog.

Očekuje nas ozbiljan protivnik, ali se radujem zbog toga da odjerimo snage i vidimo gdje se nalazimo raspoloženi smo i puni samopouzdanja i sigurno da imamo šta da pokažemo. Ne plašimo se ni sekunde, ali mora se dati više snage, znanja i koncentracije, istakao je Ubiparip.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh