Fudbal

Husref Musemić nakon ispadanja od BATE-a: “Zaslužili smo bolji rezultat”

Fudbaleri Sarajeva nisu se uspjeli plasirati u play-off Evropske lige nakon što su večeras u revanšu trećeg pretkola u Borisovu remizirali s domaćim BATE-om 0:0, ali je trener Bordo tima Husref Musemić bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

Husref Musemić - Fena

Moj tim je igrao dobro. Ne mogu nikome ništa zamjeriti. Zaista smo zaslužili bolji ishod. Ono što trebamo popraviti je nogomet. Ova utakmica će nam mnogo značiti u budućnosti“, rekao je Musemić.

Potom je jedan bjeloruski novinar izrazio poštovanje Sarajevu poručivši kako se ne sjeća da se neka ekipa tako borila na Borisov-Areni protiv BATE-a.

“Hvala vam, da, trudimo se. Mi smo prvaci i osvojili smo kup u svojoj državi. Imamo volju koja nam omogućuje da tako igramo. Pokušat ćemo u budućnosti igrati još bolje kako bismo postigli uspjeh“, poručio je Musemić.

Podsjetimo, prvi meč odigran prošle sedmice u Zenici završen je pobjedom bjeloruskog predstavnika rezultatom 2:1, a ta pobjeda bila je dovoljna timu iz Borisova za prolaz u narednu fazu takmičenja, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh