Fudbal

Trener hrvatskog prvoligaša nakon lošeg rezultata: “Tražim riječi, ma mi smo debili”

Hrvatski prvoligaš Inter iz Zaprešića remizirao je na svom terenu u susretu s Varaždinom u četvrtom kolu hrvatskog HNL-a rezultatom 2:2.

Samir Toplak / Screenshot - Facebook

Imao je domaćin dva puta prednost, ali se povratnik u prvu ligu – Varaždin dva puta vraćao i susret je završen podjelom bodova.

Nakon utakmice trener domaćih Samir Toplak nije previše štedio svoje fudbalere.

“Tražim riječi, tražim riječi, ma mi smo debili. Hajde tako da ublažim, mi smo debili. Ne možemo ništa odbraniti. Imaš dva puta vodstvo protiv jedne prosječne ekipe. Onda i mi spadamo u vrlo, vrlo prosječne, što na kraju i jesmo”, rekao je Toplak, prenosi “RadioSarajevo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh