Fudbal

Premijer liga BiH: Derbi u Zenici privlači veliku pažnju, čak tri direktna TV prenosa danas

Utakmicama četvrtog kola nastavlja se takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a danas ćemo na rasporedu imati četiri duela.

Premijer liga BiH - Sport.ba

Sva četiri duela planirana za ovaj vikend bit će odigrana još danas, pošto su dueli Zrinjski – Zvijezda 09 i Široki Brijeg – Sarajevo odgođeni zbog nastupa bh. timova u Evropskoj ligi, piše “SCsport“.

Preostala četiri meča igraju se danas, a pravi derbi igrat će Čelik i Željezničar na Bilinom polju. Obje ekipe nakon prva tri kola imaju po sedam bodova na vrhu tabele, pa je jasno da nas čeka pravi spektakl, kako na terenu, tako i na tribinama.

Zanimljivo će biti i u duelu nekadašnjih rivala između Slobode i Veleža, gdje će na klupi Rođenih debitovati Feđa Dudić, dok se još sastaju Radnik i Borac, te Mladost DK – Tuzla City.

Tri duela današnjeg programa bit će u direktnom prenosu. Derbi sa Bilinog polja prenosit će Moja TV, duel sa Tušnja BHT, a regionalni okršaj Radnika i Borca bit će emitovan u programu Arene Sporot.

Premijer liga, četvrto kolo:

  • 17:30 Radnik – Borac, Arena Sport
  • 17:30 Mladost DK – Tuzla City
  • 19:00 Čelik – Željezničar, Moja TV
  • 21:00 Sloboda – Velež BHT

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh