Fudbal

Novi problemi za Kodru: Još jedan fudbaler Veleža se žali na povredu

Fudbaleri Veleža poraženi su i u utakmici trećeg kola Premijer lige od ekipe Čelika (1:2).

Velež - SCsport.ba

Jutros su igrači odradili lagani trening na stadionu Rođeni, a u pogonu još uvijek nisu odranije povrijeđeni Alikadića i Cvijanovića, piše “SCsport“.

Pored toga, loše vijesti za Mostarce jesu i da se Valmir Berisha žalio na bolove u leđima i ranije je završio trening.

O prethodnom meču je govorio trener Mustafa Kodro, koji žali za izgubljenim bodovima…

Dosta dobro smo ušli u utakmicu, imali par dobrih prilika, postigli taj pogodak, međutim pred kraj poluvremena smo se povukli. Na početku drugog smo nastavili tako, a oni su pravili dobar pritisak. Tako su došla ta dva gola i sve smo prosuli što smo napravili u prvom poluvremenu“, rekao je on, te dodao:

Onda smo opet izađli visoko, pravili pritisak, ali nismo realizirali šanse. Možemo da žalimo za izgubljenim bodovima.

Kratak komentar dao je i Sinan Samardžić.

Teška i čudna utakmica. U drugom dijelu smo malo se opustili i tih 5 minuta nas je koštalo bodova. Moramo pogledati naše greške i ispraviti ih. U narednom kolu možemo očekivati pozitivan rezultat“, rekao je Sinan Samardžić.

Velež u narednom kolu ide u goste Slobodi. Utakmica se igra u subotu od 21 sat.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh