Fudbal

Urnebesan video: Lalat nije “smio” da pogleda zgodnu Vošinu portparolku

Ponovo je trener Vojvodine Nenad Lalatović imao težak zadatak pred medijima, pored njega je bila Vošina ljepotica Beba Kružević, sa koje nije mogao da skine pogled na prethodnoj konferenciji za medije.

No image - Haber.ba

Trener Vojvodine se nekoliko puta okrenuo ka Bebi, čije je bujno poprsje mamilo njegove poglede. Mjesto ga nije držalo, pa je nekoliko puta okretao glavu lijevo desno, gledao u pod, pomijerao se…

Vidjelo se da je mnogo lakše bilo kada je on uzeo riječ, jer ga više dekolte atraktivne crnke nije ometao, a ovaj put je i ona bila u nešto diskretnijoj odjevnoj kombinaciji.

Zato je i Lalatoviću bilo lakše, ali je za svaki slučaj sve vrijeme skretao pogled od nje, gledajući u plafon, u suprotnu stranu, ili ka predstavnicima medija.

Video sa konferencije za novinare ubrzo je postao pravi hit, prenose “Nezavisne“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh