Fudbal

Arsenal na pragu dovođenja novog lijevog beka: Šta će biti sa Seadom Kolašincem?

Engleski mediji pišu da je Kieran Tierney veoma blizu prelaska u redove Arsenala, a Topnici već duži period pregovaraju sa Celticom oko 22-godišnjeg lijevog beka.

Sead Kolašinac - Haber.ba

Celtic je tražio 25 miliona, a problem je dugo bio zato što su Topnici veliki dio novca nudili u ratama, a škotski klub želio je što više odmah.

Prema pisanju inostranih medija klubovi su postigli dogovor i Tierney je blizu zvaničnog prelaska na Emirates, gdje su već dva lijeva beka – Sead Kolašinac i Nacho Monreal, piše “SCsport“.

Ostaje da se vidi šta će se desiti s Kolašincem nakon dolaska 22-godišnjeg škotskog beka. Ranije se pisalo da je reprezentativcu BiH ponuđeno da bude rezerva, te da će Topnici Monreala povremeno koristiti i kao stopera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh