Fudbal

Čelik i Sarajevo se priključili vodećoj petorci

Fudbaleri Sarajeva osvojili su bod na gostovanju u Zenici kod Čelika, a meč je završen najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Čelik - Sarajevo - FK Sarajevo

Prvi je zaprijetio Čelik, a veliku priliku imao propustio je Grahovac. Nakon greške Letića Grahovac je prebacio Kovačevića ali je Šerbečić loptu izvadio s gol linije. Do kraja prvog poluvremena nije bilo ozbiljnijih prilika, a onda je Sarajevo nešto agresivnije ušlo u drugo poluvrijeme.

U 69. minutu i gosti su imali veliku priliku. Guzina je izbio sam ispred Pavlovića, šutirao, ali bivši golman bordo tima sjajno odbranio. U nastavku akcije dobar pokušaj Hebibovića ali lopta pogađa nekoga u bloku od domaćih igrača.

Nakon drugog kola i Sarajevo i Čelik priključili su se ekipama koje na vrhu tabele imaju po četiri boda, piše “Srpskainfo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh