Fudbal

Drama u Londonu: Gangsteri noževima napali Kolašinca i Ozila, reakcija bh. fudbalera oduševila javnost

Zvijezde Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinaca napali su razbojnici na motorima, koji su bili naoružani i noževima.

No image - Haber.ba

Napad se dogodio u popodnevnim satima na ulicama sjevernog Londona. Ozil je vozio automobil, a progonila su ga dva razbojnika na motorima, piše “Faktor“.

Očito to nije uplašilo bh. reprezentativca Seada Kolašinca, koji je goloruk krenuo u okršaj sa razbojnicima i gangsterima. Ozil je u međuvremenu napustio automobil i skrasio se u jedan turski restoran.

Igrači Arsenala nisu komentarisali snimak, koji je postao viralan na društvenim mrežama. Prema prvim informacijama Ozil i Kolašinac nisu povrijeđeni, a napadači su pobjegli praznih ruku, javlja “Daily Mail”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh