Fudbal

Inter donio konačnu odluku o Džeki

Nakon sastanka Interovih čelnika u Kini, Nerazzurri su donijeli konačnu odluku o bosanskohercegovačkom napadaču Edinu Džeki

Edin Džeko - Facebook

Naime, Inter će ići na sve ili ništa kada su u pitanju napadač Manchester Uniteda Romelu Lukaku i ofanzivac Rome, Edin Džeko, piše “Sport1“.

Kako javlja “Sky Sport Italia”, Inter je odlučio ići do kraja, te će do kraja prelaznog roka gotovo sigurno angažovati ovu dvojicu fudbalera.

Sportski direktor Nerazzurra Beppe Marotta je u razgovoru za italijanske medije rekao da Inter traži dva napadača, jednog mlađeg i jednog starijeg.

Conte je bio veoma jasan, on želi dva napadača. Nakon sastanka kompletne grupe direktora potvrđeno je da će klub uraditi sve što je u njegovoj moći da dovede barem jednog ili dvojicu napadača, a primarne mete su Romelu Lukaku i Edin Džeko, navodno je Marotta rekao italijanskim novinarima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh