Fudbal

Velež pred početak Premijer lige dobio pojačanje iz SAD

Fudbaleri Veleža dobili su još jedno pojačanje neposredno pred početak takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a riječ je o Renatu Skoki.

Renato Skoko - Facebook

Renato Skoko je dobro poznato lice za navijače Veleža, pošto je ovog ljeta drugi put bio na probi u Mostaru. Ipak, put ga je prije nekoliko godina odveo u Sjedinjene Američke Države, gdje je nastupao za jedan koledž.

No, ovoga ljeta ovaj defanzivac ponovo je stigao u Mostar, gdje je zadovoljio i potpisao ugovor sa Rođenima na jednu sezonu, uz mogućnost produženja na još jednu.

“Renato Skoko nakon uspješnog probnog perioda stavio je potpis na ugovor koji ga veže za FK Velež do 06/2021, sa opcijom produženja na još jednu godinu. Sretno, Skoko!”, saopštili su iz FK Velež Mostar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh