Fudbal

Široki Brijeg ispao iz Evropske lige

Fudbaleri Širokoga Brijega izgubili su 2:1 od Kairata u uzvratnom susretu prvog kola kvalifikacija za Evropsku ligu igranom u četvrtak u kazahstanskom Almatyju.

NK Široki Brijeg - Twitter

Širokobriježani se nisu uspjeli uspjeli plasirati u drugo kolo s obzirom da su u prvom susretu na Pecari prije sedam dana poraženi 1:2, a Kazahstanci su tako s ukupnih 4:2 prošli dalje.

Utakmica je obilovala prilikama s obje strane, ali pogotci su pali u posljednjim minutama susreta.

Široki Brijeg je poveo u 90. minuti kada je iz jedanaesterca pogodio Dražen Bagarić. Domaći su izjednačili u 92. minuti iz kontre, a strijelac je bio Ramazan Orazov dok je za pobjedu u 93. minuti pogodio Islambek Kuat.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh