Fudbal

Benjamin Tatar majstorski pogodio na Celtic Parku u Glasgowu

Fudbaleri Sarajeva postigli su gol protiv Celtica i na gostovanju u uzvratu prvog pretkola Lige prvaka. Strijelac je bio Benjamin Tatar u 62. minuti, a ovim golom je izjednačio rezultat na 1:1.

No image - Haber.ba

Igrači Celtica kontrolisali su cijeli meč, pogotovo nakon gola u 25. minuti kojeg je postigao Christie. Ipak, igrači Husrefa Musemića nisu se predavali – te su uspjeli doći do zasluženog gola, piše “N1“.

Defanzivna linija domaćih napravila je grešku pred svojim šesnaestercom, koju je uzeo Amar Rahmanović.

On centaršutem pronalazi Šišića, koji asistira Tataru koji vrlo lijepo pogađa za radost stotinjak navijača Sarajeva u Škotskoj.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh