Fudbal

Spriječen incident na turniru u Hrasnici: Policija grupi navijača oduzela torbe pune palica i pištolj

Tokom utakmice Željezničara i Veleža na turniru “Četvrta viteška brigada” u Hrasnici pred stadionom se pojavila veća grupa navijača.

Ko je želio izazvati incident u Hrasnici - Faktor.ba

Na parkingu ispred stadiona stigli su sa palicama i drugim tupim predmetima, spremni da uđu na stadion i izazovu incident, prenosi “Faktor“.

Za sada je nepoznato o navijačima kojeg kluba se radilo, ali sudeći po reakciji nije bilo riječ o navijačima Željezničara.

Pravovremena reakcija policije spriječila je bilo kakav veći incident, a policajci su navodno oduzeli tri torbe pune palica i jedan pištolj, no ove informacije nisu potvrđene, pa ih treba uzeti s rezervom.

Grupi navijača koji je bilo oko stotinjak zabranjen je ulazak na stadion. Pripadnici policije brzo si ih okupili na jedno mjesto, a ova dešavanja nažalost su gurnula utakmicu starih rivala u drugi plan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh