Fudbal

“Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine voli svoj klub”

Sportski direktor Erzurumspora Muzaffer Bilazer je potvrdio na početku priprema da su stigle ponude za mnoge fudbalere ovog kluba kao i za bosasnkohercegovačkog golmana Ibrahima Šehića.

Ibrahim Šehić - Twitter

Ipak, i pored velikog broja ponuda koje su stigle na adresu novog-starog turskog drugoligaša Bilazer je istakao da Šehić želi ostati u klubu.

“Rekao sam vam i ranije, Šehić želi ostati u Erzurumsporu i pored velikih ponuda za njega. On je golman reprezentacije Bosne i Hercegovine, no rekao nam je da želi ostati ovdje. Zavolio je grad, menadžment i klub i sve oko njega. Nadamo se da se ništa neće promijeniti i da će ostati i sa nama u drugoj ligi”, kazao je Bilazer.

Također, Bilazer je dodao da je primarni cilj Erzurumspora ekspresan povratak u prvu ligu nakon što su ispali iz društva najboljih poslije samo sezone.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh