Fudbal

Lionel Messi: “Sramota je da se Copa America igra na ovakvim terenima”

Argentina je savladala Venecuelu sa 2:0 i tako se plasirala u polufinale Copa Americe, a Lionel Messi je nakon susreta iskazao veliko nezadovoljstvo.

Lionel Messi - Avaz.ba

Fudbaler Barcelone bio je razočaran terenima na kojima se igra ovo takmičenje.

Svi učesnici silno žele osvojiti ovo takmičenje. Svi imamo isti cilj. Ono što mogu reći je to da su tereni jako loši i sramota je da se ovakvo takmičenje igra na takvim terenima“, rekao je Messi, te se osvrnuo na polufinalni susret protiv Brazila:

Brazil? Teško je reći ko je favorit. Znam jedino da još uvijek niste vidjeli naše najbolje partije“.

Prokomentarisao je i selektora Scalonija.

Sve nas je ujedinio. Osjećamo se i ponašamo kao prava ekipa na treninzima i utakmicama. Jako dobro se slažemo. Znamo kakva je reprezentacija Brazil. Imamo ogromno poštovanje prema njima, ali nadamo s dobrom rezultatu i prolasku u finale. Scaloni ima vrline i mane, baš kao svaki selektor Argentine do sada, baš kao i svaka osoba na svijetu“, istakao je Messi, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh