Fudbal

Salihamidžić pojačanje za Bayern pronašao na Novom Zelandu

Bavarski gigant Bayern je i ove sezone potvrdio dominaciju u Njemačkoj, osvojivši još jednu titulu prvaka. Sada je ovog ljeta pred Hasanom Salihamidžićem i Nikom Kovačem zadatak da podmlade ekipu, a taj proces je već uveliko počeo.

Hasan Salihamidžić - Haber.ba

Kraj sezone su obilježili i odlasci velikih vedeta tima iz Minhena, prije svih, poslije skoro deset godina u crvenoj opremi nećemo vidjeti ni Francka Riberyja, ni Arjena Robbena.

Klub se također pojačao u defanzivnom smislu, najveće ime za sada je svakako Lucas Hernandez, ali svakako da će Bavarci nastaviti sa traganjem pojačanja u ofanzivnom dijelu terena, piše “SCsport“.

Tu dolazimo do jednog potpuno neočekivanog poteza popularnog Brace, koji će, prema vijestima iz Njemačke, u Bayern dovesti pojačanje iz Novog Zelanda.

Radi se o Sarpreetu Singhu, koji je jako blizu potpisa za bavarskog diva.

On ima svega 20 godina, najbolje se snalazi na poziciji “desetke” , a trenutno je fudbaler Wellingtona.

Odigrao je dosta dobru sezonu za ovaj tim u svojoj domovini. U 25 utakmica je postigao 5 golova, a podijelio je i 7 asistencija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh