Fudbal

Nakon aktivne fudbalske karijere Emir Spahić u Dubrovniku gradi luksuzne stanove

Bivši nogometni reprezentativac BiH Emir Spahić pored aktivnosti pri Nogometnom savezu naše zemlje i Komiteta za fudbal pri UEFA-i, investira i u stanogradnju.

No image - Haber.ba

Naime, u dijelu Dubrovnika Babin kuk Spahić investira u luksuzne stanove, a gradnja je uveliko počela. Dozvolu za gradnju Spahić je dobio prošle godine, a prvi spratovi već su izgrađeni.

Na padinama Babinog kuka gdje Spahić gradi zgrade, kao njegovi partneri u poslu spominju se i Roko Tolić i Iris Valentić, koja je kćerka dubrovačkog biznismena Srećka Zuneca, a udata je za sina bivšeg premijera Nikice Valentića.

Dubrovnik je najskuplji hrvatski grad, izuzetno popularna turistička destinacija, koju posjećuju i brojne svjetske slavne ličnosti. Pored Spahića svoj biznis još ranije je započeo i kapiten naše nogometne reprezentacije Edin Džeko, koji je nedavno otvorio restoran, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh