Fudbal

Manijaci u pratnji policije stigli na Skupštinu Željezničara, specijalci osiguravaju zgradu

Generalna skupština FK Željezničar počela je u 11:00 sati u prostorijama Mašinskog fakulteta u Sarajevu.

Manijaci - Goal.com

Željezničar je u posljednjih sedam mjeseci prošao kroz vrlo turbulentan period, a nakon odlaska stare upravljačke strukture krajem 2018. godine, na čelo kluba početkom 2019. godine stigao je Nihad Selimović.

Odmah nakon što je imenovan za novog predsjednika kluba, Selimović je rekao da će podnijeti neopozivu ostavku ukoliko Željezničar ne izbori nastup u Evropi, a s obzirom na to da Plavi nisu dobili licencu za nastup u evropskim takmičenjima, predsjednik kluba podnio je ostavku koja bi danas trebala biti usvojena.

Glavna tačka dnevnog reda svakako će biti imenovanje novog predsjednika kluba, a prema svemu sudeći to bi trebao biti dosadašnji potpredsjednik Admir Džubur.

Ispred Mašinskog fakulteta u Sarajevu stigao je i veliki broj navijača Željezničara, popularnih Manijaka, koji će također imati svoje zahtjeve prema novoj upravljačkoj strukturi.Više informacija trebalo bi biti poznato u popodnevnim satima, prenosi “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh