Fudbal

Uplakan zvao porodicu: “Uspio sam. Ispunio sam svoj san, još uvijek ne mogu da vjerujem”

Bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić od sljedeće sezone će nositi dres italijanskog velikana Milana potvrđeno je iz više izvora.

Rade Krunić - Nfsbih.ba

Kako javlja italijanski novinar Fabrizio Romano, reprezentativac Bosne i Hercegovine je bio uplakan nakon transfera karijere, te je pozvao svoju porodicu dok je još bio na odmoru i kroz suze im rekao.

“Uspio sam. Ispunio sam svoj san, još uvijek ne mogu da vjerujem”, vikao je Krunić.

Ovaj 25-godišnji vezni fudbaler će uskoro biti predstavljen u novom klubu koji je za njegove usluge Empoliju platio osam miliona eura.

Prethodne sezone je za Empoli odigrao 33 utakmice u svim takmičenjima, te je postigao pet pogodaka uz šest upisanih asistencija, piše “Sport1“.

Prije dolaska u redove Empolija nastupao je za Borac iz Čačka, Veronu, Donji Srem, te Sutjesku iz Foče koja je njegov matični klub.

Standardni je reprezentativac Bosne i Hercegovine za koju je dosad odigrao deset utakmica, te je postigao pogodak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh