Fudbal

“Naljutio se”: Ramos nije pozvao Ronalda na vjenčanje

Sergio Ramos se ženi nadolazećeg vikenda u Sevilli, a pozvao je čak 500 gostiju na vjenčanje.

Sergio Ramos i Pilar Rubio - Twitter

Zanimljivo, jedan od tih 500 neće biti Cristiano Ronaldo, prema pisanju “Marce”. Iako je s njim u Realu dijelio svlačionicu čak devet godina, Ramos nije pozvao Portugalca. Za usporedbu, na svadbi će biti David i Victoria Beckham, kao i Ramosov rival iz Barcelone, Gerard Pique, te njegova dugogodišnja djevojka, Shakira.

Marca ističe da Ramos nije pozvao Ronalda jer dvojac nije u najboljim odnosima otkako se Portugalac odlučio na novi izazov i otišao u italijanski Juventus.

Kapitenu Reala takva odluka očito nije najbolje sjela.

Zinedine Zidane i Florentino Perez će biti među gostima, a Ramos se nada kako će tamo biti i Iker Casillas, ali njegov dolazak još nije potvrđen jer se oporavlja od pretrpljenog srčanog udara, piše “Index“.

U Španiji se o ovom vjenčanju priča kao potencijalnom vjenčanju godine. Ramos je također sa svojom zaručnicom, TV voditeljicom Pilar Rubiom platio gotovo milijun eura za angažman legendarnog benda AC/DC koji će zabavljati 500 gostiju nakon ceremonije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh