Fudbal

Odali ga “lajkovi” na Instagramu: Edin Džeko sve bliži Interu

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, sinoćnjom je utakmicom Zmajeva u Torinu sa Italijom završio ovu sezonu.

Edin Džeko - Twitter

Za njega je tako počeo odmor, ali špekulacije o prelasku u Inter se nastavljaju u italijanskim medijima.

Odnosno, to više nisu ni špekulacije, jer se zaista čini da je sve gotovo, te da će Edin uskoro postati član Nerazzurra.

Ugledna Gazzetta je Džeki posvetila svoju naslovnicu, a “iskopali” su nešto jako zanimljivo na društvenoj mreži Instagram.

Džeko je danas na njoj objavio fotografiju iz Portofina, u kojem provodi prvi dan odmora, a komentare su doslovno zatrpali navijači Intera.

View this post on Instagram

Looking into holiday like this ?

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko) on

Ono što je Gazzetta uočila jeste da je Džeko “lajkovao” jedan komentar navijača Intera, koji ga je pozvao na Giuseppe Meazzu, te ostavio četiri srca plave i crne boje.

Nije to jedini “trag” koji navodi na zaključak da Džeko odlazi u Inter. Naime, drugi trag potiče od Ivana Perišića, koji je označen u komentaru na ovom postu, u kojem piše “Naredne sezone zajedno”. Hrvat je ostavio “lajk” na taj komentar i dodatno raspalio maštu navijača milanskog velikana, piše “SCsport“.

“Sada samo čekamo bijeli dim iz Intera”, zaključila je Gazzetta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh