Fudbal

Safet Sušić: “S nestrpljenjem čekam utakmicu, nadam se dobrom rezultatu”

Čekam sa nestrpljenjem utakmicu večeras. Nadam se da će biti dobro, kazao je bivši selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić.

Safet Sušić - Turkish Football News

Htio bih da poželim sreću Prosinečkom i igračima. Istina je, Finska pogotovo dobro igra kod kuće, imaju ambicije da budu među dvije ekipe. Još uvijek su u trci za drugo mjesto. Treba biti realan, prvo mjesto je rezervisano za Italiju, oni su po meni glavni favoriti. Borba za drugo mjesto je između nas, Grka i eventualno Finske. Imamo priliku da jednu ekipu eliminišemo i onda nam ostaje Grčka“, kazao je Sušić u telefonskom razgovoru za “N1“.

Očekivanja od utakmice sa Italijom?

Oni su glavni favoriti, startali su dobro u kvalifikacijama i ne vjerujem da im se može desiti iznenađenje, imaju daleko najbolju ekipu od svih reprezentacija. Mi smo nesretno izgubili bod protiv Grčke, imali smo dobijenu utakmicu“, dodao je.

Utakmica protiv Finske večeras je na rasporedu od 18 sati.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh