Fudbal

Zanosnu plavušu momak natjerao da prekine finale Lige prvaka: Razlog će vas iznenaditi

Kinsi Volanski (Kinsey Wolanski) ime je djevojke koja je preko noći postala zvijezda. Ova zanosna plavuša je utrčala na teren tokom finala Lige šampiona između Liverpula i Totenhema (2:0) i prekinula susret, a to joj nije bio prvi put da to radi!

Kinsey Wolanski - Bild

Ona je bila oskudno odjevena, u bodiju na kome je bila reklama internet-stranice za odrasle, a po nagovoru svog momka Vitalija Zdorovetkija (Vitaly Zdorovetskiy), koji je osnivač te stranice, piše “Avaz“.

Ovaj mladić je ranije upao na teren tokom finalnog meča Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu, kada mu je na grudima pisalo “rođeni podvaljivač”.

Volanski ima Instagram profil, gdje redovno objavljuje fotografije, a prati je više od 300.000 ljudi. Taj broj će zasigurno drastično porasti nakon sinoćnjeg šou-programa!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh