Fudbal

Slavlje u Mostaru: Hiljade navijača Veleža na proslavi povratka u Premijer ligu

Hiljade navijača Veleža došli su na trg Musala, kako bi proslavili veliki uspjeh, osvajanje Prve lige FBiH i povratak Veleža u Premijer ligu BiH.

Navijači Veleža - Vijesti.ba

Rođeni su superiorno prvi prošli kroz cilj, a u velikom stilu sezonu su okončali pred više od šest hiljada navijača. Igrači su na pozornicu izlazili jedan za drugim, nakon što je spiker pročitao njihova imena, a publika je sve nagradila aplauzima i ovacijama.

Veselje se prenijelo na trg Musala, gdje su igrači zajedno sa navijačima pjevali. Ispaljen je i vatromet. Slavlje će se sa Musale prenijeti u kafiće i barove širom grada i slavit će se do zore. Mostar i Velež nakon stotina nedaća i problema, zaslužili su ovakvu proslavu. Mostarci će od ljeta ponovo biti u Premijer ligi.

Navijačima su se obratili kapiten Denis Zvonić, trener Ibro Rahimić, predsjednik Šemsudin Hasić i direktor Džemil Šoše, prenose “Vijesti“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh