Fudbal

Asmir Begović: “Nemam kontakt sa Prosinečkim i Fudbalskim savezom BiH”

Asmir Begović, golman engleskog Bornemoutha priznao je da nije u kontaktu sa Robertom Prosinečkim, selektorom fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, niti sa bilo kim iz Fudbalskog saveza BiH.

Asmir Begović - Tuzlanski.ba

Begović nije potvrdio da postoji sukob sa selektorom Prosinečkim, ali je priznao da postoji problem što sa selektorom ili bilo kim iz Saveza nema nikakvu komunikaciju.

Što se tiče kontakta, to ne postoji. Situacija je kakva jeste, ne igram u klubu i nisam dobio poziv za reprezentaciju. Ne mogu ja to promijeniti u ovom trenutku. Šta će biti u budućnosti, vidjet ćemo. Kontakt treba – ako se želi, to je njihova odluka i nije problem. Želim da budem dio reprezentacije, volio bih da pomognem kada bude vrijeme. Tu sam da razgovaramo“, izjavio je Begović za “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh