Fudbal

Kolašinac se vraća u Schalke 04!?

Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac Sead Kolašinac mogao bi napustiti redove londonskog Arsenala u sljedećem prelaznom roku.

Sead Kolašinac - Euskola.com

Naime, 25-godišnji lijevi bek bi se mogao vratiti u redove svog bivšeg kluba Schalke 04 odakle je prije dvije godine otišao kao slobodan igrač na stadion Emirates.

Sportski direktor Schalkea Clemens Tönnies želi dovesti Kolašinca nazad u Gelsenkirchen, javlja ekskluzivno ugledni “Bild” u svom današnjem izdanju.

Tönnies želi angažovati fudbalere koji se mogu identifikovati sa klubom, a Kolašinac je upravo jedan takav jer je najveći dio svoje karijere proveo na Veltins Areni.

Kolašinac je popularan i među navijačima, a najozbiljnije pitanje jeste može li Schalke ispuniti njegove finansijske zahtjeve koji sigurno nisu mali u Arsenalu, prenosi “Oslobođenje“.

Sve u svemu zanimljivo ljeto je pred nama.

Ove sezone Kolašinac je odigrao 35 utakmica za Arsenal i upisao devet asistencija, a za reprezentaciju BiH je nastupio 25 puta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh