Fudbal

Neymar se vraća u Barcelonu?

Barcelona i PSG ušli su u razgovore oko povratka brazilskog fudbalera Neymara u katalonski klub, prenose tamošnji mediji.

No image - Haber.ba

Brazilska zvijezda je napustila Camp Nou 2017. godine za rekordnih 222 miliona eura i preselila se u Pariz.

Kako su prenijeli katalonski mediji, Barca i PSG su već u poodmaklim pregovorima oko povratka Neymara u LaLigu, ali i prelaska mladog Usmana Dembelea na Park prinčeva.

Dembele je u Barcelonu stigao iz Borusije Dortmund za 140 miliona eura, u neku ruku kao zamjena za Neymara, ali od dolaska u redove prvaka Španije nije opravdao očekivanja, navodi “B92“.

Ovo nije prvi put da je Neymar povezivan sa povratkom u Španiju i za njegove usluge, prema pisanju medija, već duže vrijeme je zainteresovan Real Madrid.

Prema istim navodima Dembele je izuzetno zainteresovan za odlazak u Francusku i povratak u Ligu 1, gdje je ranije nastupao za Rennes.

Jedan problem zbog kojeg bi mogla da propadne “operacija Neymar” navode se dosta loši odnosi klubova uključenih u pregovore.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh