Fudbal

Džeko stigao u Istanbul, turski fanovi na nogama

Džekina supruga, Amra Silajdžić Džeko na Insstagramu je objavila sliku nje i Edina iz Istanbula, ali po svemu sudeći, naš par je došao na odmor nakon završetka sezone u Seriji A, a ne zbog Edinovog potpisa za Fener

Edin Džeko - Haber.ba

Dosta euforije podigla je informacija da Edin Džeko danas dolazi u Istanul. Vodeći turski mediji odmah su to povezali sa Fenerbahceom, prenosi “Fokus“.

Navodno, Dijamant bi se trebao sastati sa čelnicima turskog velikana danas oko 15 sati. U Turskoj među navijačima vlada velika euforija, ali bi vrlo brzo mogli dobiti razočarenje.

Džekina supruga, Amra Silajdžić Džeko na Insstagramu je objavila sliku nje i Edina iz Istanbula, ali po svemu sudeći, naš par je došao na odmor nakon završetka sezone u Seriji A, a ne zbog Edinovog potpisa za Fener.

Ipak, sve natpise turskih medija treba držati u rezervi.

Edin i Amra – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh