Fudbal

Pregovori počinju: Edin Džeko popodne slijeće u Istanbul, dočekat će ga Mirsad Jahović

Turski mediji objavili su pravu “bombu” – Edin Džeko stiže danas u Istanbul kako bi pregovarao sa čelnicima Fenerbahcea.

Edin Džeko - Goal.com

Prema pisanju Hurriyeta, kapiten Zmajeva u toku dana će sletjeti u tursku metropolu gdje će ga navodno dočekati nekadašnji košarkaški as Mirsad Jahović, poznatiji kao Mirsad Turkcan. Bivši član New York Knicksa, Efes Pilsena i CSKA, inače rođen u Novom Pazaru, danas obavlja posao sportskog menadžera, prenosi “SCsport“.

Dolazak Džeke na istanbulski aerodrom očekuje se u popodnevnim satima, a sastanak sa prvim čovjekom Fenerbahcea Alijem Kocom, inače članom jedne od najbogatijih turskih porodica, planiran je navečer, prenose tamošnji mediji.

Interes istanbulskog giganta za Džeku odavno postoji, s tim da su ovog puta u klubu očito odlučniji da probaju napraviti dogovor s Dijamantom, kako bi popravili dojam nakon jedne od najlošijih sezona u posljednjih nekoliko decenija. Odranije se pominje i Edin Višća u kontekstu transfera u ovaj klub koji broji više od 20 miliona navijača širom Turske i svijeta.

Italijanski mediji već su objavili da je kapiten reprezentacije BiH sinoć odigrao posljednji meč za Romu…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh