Fudbal

Chelsea ostao bez jednog od najvažnijih igrača pred finale EL

Chelsea će finale Evropske lige u srijedu navjerovatnije igrati bez francuskog veznjaka N’Golo Kantea, koji je povrijedio koljeno na treningu.

Chelsea - SCsport.ba

Kante je koljeno povrijedio na treningu u subotu. Chelseajev medicinski tim će obaviti detaljniji pregled danas kako bi utvrdili stepen povrede. Prema prvim informacijama, izgledi da nastupi u srijedu su daleko od optimističnih, pieš “SCsport“.

Francuski reprezentativac je propustio dvije prethodne utakmice svog tima zbog povrede lože, ali se uspio oporaviti i vratiti treninzima prošle sedmice.

Trener Maurizio Sarri je bio uvjeren kako će osvajač titule svjetskih prvaka biti spreman za utakmicu s Arsenalom. Dan prije polaska za Baku, Sarriju su u veznom redu na raspolaganju ostali Ross Barkley, Jorginho i Mateo Kovačić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh