Fudbal

Ibričić ostao nedosanjani san čelnika Maribora

I u 35. godini Senijad Ibričić oduševljava u Sloveniji.

Senijad Ibričić - Haber.ba

Nedavno je ponudio novu vragoliju, i to prilikom izvođenja penala, a dan kasnije sa Domžačama je treći put u nizu osvojio treće mjesto. Svaki put dosad ispred Ibrinog kluba završavali su, kao što će i ovog puta, Maribor i Olimpija. Ranije se spominjao interes Maribora za bh. fudbalera, međutim u ovom klubu rijetko praktikuju kupovati igrače koji su na zalasku. Novinare u Sloveniji stoga je interesovalo da li Ibričić mašta osvojiti naslov prvaka Slovenije.

Još uvijek imam te ambicije, ali u dresu Domžala. U narednoj ćemo sezoni i to pokušati. Ovdje manje o tome razmišljam. Danas igram za svoj gušt, rekao je bh. as.

Posebno je ponosan na jedan podatak.

Tri godine zaredom sam u timu sezone. Imam super trenera, dobre saigrače i istinski uživam pred igračku penziju, kazao je Ibričić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh