Fudbal

Italijanski mediji otkrili Mancinijev spisak za utakmicu protiv BiH

Pojedini italijanski mediji objavili su spisak igrača koje će selektor reprezentacije Italije, Roberto Mancini, pozvati za utakmicu protiv Bosne i Hercegovine.

No image - Haber.ba

Mancini navodno ima samo neke nedoumice u svakom redu svoje ekipe, a uskoro će zvanično saopštiti skisak reprezentativaca za utakmice protiv Grčke na gostovanju i BiH u Torinu.

Na spisku neće biti kontroverznog napadača Marseillea, Marija Balotellija, s kojim je Mancini svojevremeno sarađivao i u Manchester Cityju.

Potencijalni spisak: Donnarumma, Sirigu, Cragno, Biraghi (Lazzari), Bonucci, Chiellini, De Sciglio, Emerson Palmieri, Florenzi, Izzo, Mancini (Acerbi), Romagnoli, Spinazzola, Barella, Cristante, Jorginho, Pellegrini, Sensi (Baselli, Gagliardini), Verratti, Zaniolo, Belotti (Immobile), Bernardeschi, Chiesa, El Shaarawy, Insigne, Grifo (Politano), Kean, Pavoletti, Quagliarella.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh