Fudbal

SNIMAK KOJI JE OBIŠAO PLANETU: Mnogi su otvorenih usta gledali u Mohameda Salaha

Na društveim mrežama pojavio se snimak iz aviona Redsa na kome se vidi kako Salah spava na podu aviona.

Mohamed Salah - Sport1.ba

Fudbaleri Liverpoola odlučili su put Španije krenuti 11 dana prije finala Lige prvaka koje se 1. juna igra u Madridu, piše “Slobodna Bosna“.

Egipćanin Mohamed Salah još jednom je oduševio sve navijače Redsa ali ljubitelje fudbala širom zemaljske kugle. Fudbaler Liverpoola, koji se drugu godinu zaredom okitio titulom najboljeg strijelca Premier lige, pokazao je kako ne bira mjesto za odmor.

Na društveim mrežama pojavio se snimak iz aviona Redsa na kome se vidi kako Salah spava na podu aviona.

Egipatski fudbaler ovim potezom je ponovo pokazao koliko je živi jednostavnim načinom života, bez imalo kompleksa, iako je velika fudbalska zvijezda.

https://i.rmbl.ws/s8/2/l/0/i/X/l0iXa.baa.1.mp4?b=0&u=hzsn


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh