Fudbal

Nespretni Ronaldo peharom udario sina i vjerenicu

Fudbaleri Juventusa u subotu su podigli trofej namijenjen pobjedniku Serije A. Međutim, prva zvijezda ‘Stare dame’ Cristiano Ronaldo nije baratao peharom na najbolji način i pukom srećom izbjegnuta je ozbiljnija povreda njegovog sina i vjerenice.

Cristiano Ronaldo - Screenshot/Twitter

Ronaldu su se na svečanosti upriličenoj na terenu pridružili djevojka Georgina i sin Cristiano Junior (8). Slvni Portugalac Ronaldo držao je pehar u ruci i u jednom trenutku njime u glavu udario svog najstarijeg sina. Dječak se odmah uhvatio za bolno mjesto, ali prošlo je bez ozbiljnijih posljedica, piše “Krstarica“.

Ronaldo je nastavio da maše peharom i zatim zamalo udario i lijepu Georginu.

Odmah su naravno krenule i šale navijača da je ‘zamalo ubio’ sina koji je od oca previše tražio Messijev dres na poklon.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh