Fudbal

Šunjić napušta Dinamo

Bh. reprezentativac Toni Šunjić najvjerovatnije će na kraju sezone napustiti Dinamo iz Moskve. U ovaj ruski klub Šunjić je stigao u ljeto 2017. i u nepune dvije sezone odigrao je više od 50 utakmica, Ipak, kako mu ističe ugovor, tako se sve više špekuliše o njegovom odlasku.

Toni Šunjić - Haber.ba

Šunjić je za tamošnje medije otkrio da sa rukovodstvom Dinama još nije razgovarao po pitanju produženja saradnje, tako da bi se vrlo lako moglo dogoditi da ga od ljeta gledamo u novoj sredini.

Dosad nema novosti po pitanju produženja ugovora. Ako me odluče zadržati, bit će mi drago, a ako ne, ima i drugih klubova. Život ide dalje. Postoje li ponude? Rano je još da se o tome razgovara. Do kraja sezone su ostale još dvije utakmice i maksimalno sam koncentrisan na to, poručio je bh. defanzivac.

Prije nego što je došao u Dinamo, tridesetogodišnji Šunjić je igrao za Stuttgart, Palermo, Kuban Krasnodar, Zoryu Luhansk, Zrinjski i Kortrijk.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh