Fudbal

Pjanić ne želi iz Juventusa

U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da će bh. reprezentativac Miralem Pjanić na kraju ove sezone napustiti Juventus. Kako se ljetni prelazni rok bliži tako su špekulacije oko raznih transfera sve veće, a imun na sve nije ni Pjanić koji je svakog prelaznog roka dio špekulacija da će napustiti Juventus.

No image - Haber.ba

Pjanić je u Staru damu došao na ljeto 2016. i s ovim klubom je osvojio tri uzastopna Scudetta. No, nedavno su se pojavile vijesti da Juventus želi malo promijeniti igrački kadar jer ni ove sezone nisu osvojili Ligu prvaka.

Pisalo se da Stara dama želi posebno da pojača vezni red, te navodno da proda nekoliko igrača. Na ovoj listi našao se i Pjanić, a bh. fudbaler se odmah počeo povezivati s klubovima poput PSG-a i Real Madrida.

Međutim, teško je očekivati da će Pjanić napustiti Juve jer je jedan od važnijih igrača u veznom redu prvaka Italije. CalcioMercato objavio je danas da Pjanić uopšte ne želi promijeniti sredinu kako se to špekuliše u posljednje vrijeme.

Želi da ide? Ne, Miralem je bio jasan po tom pitanju i rekao je da želi ostati u Juventusu. On je sretan što igra u ovom klubu, a njegov kvalitet nije upitan. Jasno je da želi ostati i ono što je sigurno da Juve neće tek tako pustiti igrača poput Pjanića. Govori se da je u kontaktu s Realom, PSG-om i Manchester Cityjem, ali on je vjeran Juventusu i to uvijek dokazuje. Njegova želja za ostankom je jasna, a sve ostalo je do Juventusa, piše “CalcioMercato”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh